Mint minden weboldal, a variometrum.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.

Rendelésre AC szervó meghajtó 400W Panasonic
Panasonic AC szervó meghajtó, 400W
Típus: MBDJT2210

Tápfeszültség: 230VAC (1f)

>>Panasonic Minas LIQI szervó katalógus<< (pdf dokumentum)
>>Panasonic Minas LIQI technikai és üzemeltetési katalógus<< (zip, dokumentum letöltése)
>>Panasonic szervó kiválasztó szoftver Mselect3 v3160<< (zip, program letöltése)
>>Panaterm szoftver Minas szervóhoz<< (zip, program letöltése)(32bit)

>>ADD-ON Panaterm szoftverhez<< (zip)

A MINAS LIQI impulzussorozat-parancsainak sebessége legfeljebb 500 kpps lehet, ami teljességgel alkalmas egyszerű pozicionálások vezérlésére. A 2500 impulzus/fordulat használatával az inkrementális kódoló 10 000 impulzus/fordulat felbontásra képes.

1 kHz válaszfrekvencia:
Az 1 kHz sávszélesség rövid válaszidőt garantál, emiatt a rezgés nagyon kicsi.

Beállítás a PANATERM szoftverrel, USB-n keresztül:
A MINAS LIQI szervóhajtásokat USB-n keresztül, az ingyenes PANATERM szoftverrel lehet beállítani. Ezzel beállíthatók a hajtás paraméterei és figyelhetők a fontos adatok, mint pl. a pozíció, a sebesség és a nyomaték.

Valós idejű automatikus erősítés-szabályozás:
A MINAS LIQI a MINAS A5 szervóhajtásokhoz hasonlóan valós idejű automatikus erősítés-szabályozásra képes. Csupán a merevség-paramétert kell beállítani, az erősítés paramétereinek számítása a terhelés tehetetlenségi nyomatékának minden változásakor automatikusan és valós időben történik. A rezgéselnyomási funkció következtében nő a hajtás teljesítménye, valamint védi a berendezést a megrongálódás ellen is.

Forgókapcsoló (RSW):
A szervóhajtás előlapján található forgókapcsolóval (RSW) a „merevséget“ a helyszínen lehet beállítani, ez pedig közvetlen hatással van a szervóhajtás erősítésére.

Csillapító szűrők és fésűs szűrők:
A MINAS LIQI hajtások a MINAS A5 szervóhajtásokhoz hasonlóan csillapító és fésűs szűrőket tartalmaznak.

A MINAS LIQI legfeljebb 4 fésűs szűrőt használhat (tartomány: 50 Hz-5000 Hz).

A MINAS LIQI hajtásokkal a pontossággal vagy sebességgel kapcsolatos kompromisszumok nélkül, gyorsan megvalósíthatók az egyszerű pozicionálási alkalmazások. A korszerű, valós idejű, automatikus erősítés-szabályozás miatt a MINAS LIQI hajtások különösen hatékonyan használhatók a Panasonic FP sorozatú PLC-ivel. Leginkább a kompakt FP0R és FP-X0 sorozathoz illeszkednek, amelyek nagy sebességű számlálókat és fejlett mozgatási funkciókat tartalmaznak.

A jellemző alkalmazások közé tartoznak a kis összeszerelő és csomagológépek, robotok, pozicionálók, automatikus adagolók, sajtók, mérő és egyéb olyan alkalmazások, ahol pontosságra, sebességre — és felhasználóbarát, olcsó szervóhajtásra van szükség.

 

AC szervó meghajtó 400W Panasonic

  • Termék kód: MBDJT2210
  • Elérhetőség: Rendelésre
  • 102.870 Ft
  • Nettó ár: 81.000 Ft

Szállítási költség

30kg-ig és 2m hossz alatt: 1490Ft (bruttó)
Bővebben: Szállítási információk

Garancia

Termékeinkre, 1 év garanciát vállalunk!

Címkék: AC szervó, motor, meghajtó, 400W, Panasonic, liqi, MBDJT2210