Mint minden weboldal, a variometrum.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.

THC Plazma ívhossz szabályzó THC3T-02

Compact THC THC3T-02
Plazma ívhossz szabályzó elektronika

A THC egy ívszabályzó elektronika, a plazma ívfeszültségét kell csatlakoztatni közvetlenül a bemenetére, vagy a hozzá adott zavarszűrő és leválasztó kártyára.
Az így kapott információ alapján az elektronika megfelelő motor és elektronika segítségével emelni vagy csökkenteni tudja a fej magasságát a felülethez képest az ív hossza (feszültsége) alapján, így a távolság mindig azonos marad!
Íves, hullámos, szögletes lemezeknél biztosítja a vágási folyamatosságot, és minőséget.

Mindegyik THC elektronikához jár egy zajszűrő-leválasztó elektronika. Ez az ív feszültségét 1:50-ed részére, csökkenti. Ezt a jelet, ami 0-10V maximum feszültség lehet, a DIV+/ DIV- bemenetre kell csatlakoztatni. Az elektronika előnye, a már sokszor említett zavarszűrésen kívül, hogy nem jut az elektronikához közvetlen nagyfeszültség, ez érintésvédelmi szempontból is mindenképpen fontos tulajdonság!

A THC3T-02 készülék gyárilag 
Step/Dir módba van állítva, a készülég belselyében DIP kapcsoló segítségével UP/Down módba is átállítható!

A Step/Dir kimeneteket használva
, az ív létrejöttét jelentő "Ark OK" folyamatos jelet, valamint "Step" illetve "Dir" TTL jelet generál, mely közvetlenül és gyorsan nyúl bele a Z tengely mozgatásába a motor meghajtón keresztül.
Ehhez szükséges egy léptetőmotor valamint hozzá meghajtó, mely a Z tengelyt mozgásáért felel, így befolyásolja a plazmavágó fej magasságát,
az ív folytonosságát.
Ez a megoldás szoftverfüggetlen és azonnali reakciót biztosít!


Up/Down üzemmódban a THC vezérlő a mozgásvezérlő elektronikán keresztül, annak emelés vagy süllyesztés parancsot adva szabályozza a fej magasságát. Bekötése egszerű, előnye, hogy az irányítás a mozgásvezérlő szoftvernél marad egyéb opcionális beállítások esetén.

>>Angolnyelvű leírás letöltése<< (Step/Dir)
>>Angolnyelvű leírás letöltése<< (Up/Down)
 


A THC3T-02 illetve a 3T Robotics Group termékeinek kizárólagos hazai forgalmazója a Variometrum Kft.

Amennyiben kérdése merülne föl a termékkel kapcsolatban, ill. akár megrendelési szándékkal is, irhat az info@variometrum.com e-mail címre!

THC Plazma ívhossz szabályzó THC3T-02

  • Termék kód: THC3T-02
  • Elérhetőség: Raktáron
  • 66.040 Ft
  • Nettó ár: 52.000 Ft

Szállítási költség

30kg-ig és 2m hossz alatt: 1490Ft (bruttó)
Bővebben: Szállítási információk

Garancia

Termékeinkre, 1 év garanciát vállalunk!

Címkék: THC, elektronika, plazma, ív, szabályzó, THC3T-02, step/dir, up/down, compact THC, plazmavágó