Mint minden weboldal, a variometrum.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen részed, amikor az oldalunkon jársz. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulásodat adod, hogy elfogadod őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi szabályzatunkban találsz.

Szállítási információk

Szállítási díjak (Bruttó)

Házhoz-szállítási díjak belföldre, 40kg alatt, 2m hossz-ig:

  • 70,000Ft alatt: 1290Ft / csomag
  • 70,001Ft felett: 0Ft / csomag

Házhoz-szállítási díjak 40kg és 2m hossz fölött :

  • Egyedi díjszabás


A csomagokat, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft., 8:00 és 17:00 óra között kézbesítheti, a megadott szállítási címre.

GLS Hungary Magyarországon bevezette a bankkártyás fizetést.
A szolgáltatás megrendelésével a Címzett bankkártyával is kiegyenlítheti az utánvét összegét a futárnál található mobilterminálon keresztül.

A megrendelt terméket, utánvétes vásárlás esetén, a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A megrendelések feldolgozása munkanapokon 09:00-tól 17:00 óráig, legkésőbb, 72 órán belül történik.

Minden vásárlás esetén számla készül, ez csomagoláskor, a termék mellé kerül.
Kérjük, a csomagot, kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Szállítási határidő: 1-2 munka nap!Személyes átvétel:


Személyes átvétel esetén is szükséges leadni egy rendelést, ami történhet a webáruházon keresztül vagy email formájában.
Mindig értesítést küldünk, hogy mely naptól lehet a terméket átvenni a Budapesti irodánkban.
A rendelést, az átvételről kiküldött értesítő napjától számítva egy hétig tároljuk, ezt követően töröljük.


Átvétel: Budapesten, a 1107 Budapest, Szállás utca 17. Hétfőtől-Csütörtökig 09:00 -16:00 között. Pénteken 09:00-15:00 között.
Ingyenes parkolási lehetőség van.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 09:00-tól 17:00 óráig, legkésőbb, 72 órán belül történik.


Az iroda nem bolt, csak átvevő helyként funkcionál, előzetes egyeztetés szükséges, mely e-mailben, vagy a következő számon lehetséges: 06 30 640 0045.